fbpx

Реконструкція дитсадка "Ромашка" в Івано-Франківську зупинилася через казначейство

Суспільство 09:31, 29.07, 2014

Роботи з реконструкції дитячого садочка "Ромашка" по вул. Вовчинецька, 210 призупинилися. Про це на апаратній нараді міськвиконкому повідомив начальник управління капітального будівництва Володимир Ковальчук.

У бюджеті Івано-Франківська на реконструкцію цього дитсадка передбачено 3,8 млн. гривень.

"Ремонтні роботи проводяться дуже повільно. За минулий рік ми заборгували підряднику 300 тис. гривень. За цей рік виконано робіт на 285 тис. гривень, і на цьому просто роботи зупинилися", – сказав Ковальчук.

Гроші на завершення реконструкції дитсадка по Вовчинецькій не пропускає управління Держказначейства.

Як доповів начальник УКБ, минулого року повністю утеплений фасад ДНЗ, замінена покрівля даху та всі вікна, зроблене перепланування відповідно до проектної документації, на 80% зроблені всі стяжки і на 20-25% електричні проводки.

"На цьому роботи зупинилися, бо підрядник має купувати матеріали за свої кошти, а їх нема", – відзначає Володимир Ковальчук.

Нагадаємо, ДНЗ "Ромашка" був закритий на початку 2000 років, приміщення здавалося в оренду. Відновити дитячий садочок обіцяв міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус у передвиборчій програмі 2010 року. У січні 2013 року була відкрита перша черга садочка на п'ять груп – понад 100 дітей. Вартість робіт у першій черзі ДНЗ становила 7,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: