fbpx

Родина калушан стала переможцем домашнього схуднення телешоу "Зважені та щасливі". ФОТО

Стиль життя 09:49, 28.12, 2018

Наталія та Олександр Валігурські з Калуша на шоу "Зважені та щасливі - 8" втратили на двох 148 кілограмів.

Переможцями проекту стала команда червоних – Богдан та Олег Буряки. Чоловіки старанно доводили, що гідні перемоги. Стартова вага батька сягала 158 кілограмів, а сина – 168 кілограмів. Завдяки наполегливій та кропіткій праці чоловіки на двох втратили 144 кілограми. Пара після зважування отримала головний приз – 400 000 гривень, пишуть "Вікна".

А от переможцем домашнього схуднення телешоу "Зважені та щасливі" стала родина калушан Наталії та Олександра Валігурських.

Новий образ мами та значно менші розміри сина помітно відрізняли родину від інших конкурентів.

Аби з’ясувати, хто доклав найбільше зусиль та зміг працювати над собою поза межами табору, учасники стали на ваги. Другими головними претендентами на титул переможців домашнього схуднення стали жовті – Наталя та Людмила Мотики.

Дівчата останніми показали свій результат на вагах. Людмила прийшла на проект із вагою 128 кілограмів. Протягом декількох місяців їй вдалося схуднути на 60 кілограмів. А от донька схудла до 84 кілограмів. Спільний результат жовтих становить 96 кілограмів, що у відсотках показало 38,71. Однак цього виявилося недостатньо. Мати з донькою посіли друге місце у турнірній таблиці.

Перше місце посіла команда синіх та стала переможцями домашнього схуднення "Зважені та щасливі"-8. Наразі Наталя важить 72 кілограми. А от Сашко довів усім, що він далеко не "мамин синок" та ледачий лежебока. На проект хлопець прийшов із найбільшою вагою – 195 кілограмів. Родина втратила 148 кілограмів, що у відсотках показало 40,18. Сашко не стримував радості і звернувся до тренера В'ячеслава Узєлкова:

"Це заслуга В’ячеслава! Я хочу подякувати насамперед йому. І, звичайно, своїй мамі!"

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: