fbpx

Родині відомого прикарпатського писанкаря і волонтера, який раптово помер, потрібна допомога

Суспільство 12:51, 13.11, 2018

Минулого тижня помер відомий на Прикарпатті писанкар, 48-річний Сергій Борис. Вчора госпіталізували його дружину. Друзі родини просять про допомогу.

Про те, що родина Сергія Бориса перебуває у скрутному становищі, повідомив у Фейсбуці косівський активіст Віталій Мацьоцький.

Разом із дружиною Вірою Сергій Борис проводив численні майстер-класи по всій Україні, їхні писанки знаходяться в багатьох музеях Європи та світу. Планували видати книгу зі своїми роботами.

"Хтось знав його як відомого писанкаря, хтось знав як ведучого дитячих свят, хтось знав його як викладача в Косівському інституті мистецтв. Я, як людина, котра далека від мистецтва, знав його як активіста, волонтера та безвідмовного друга, який був готовий прийти на допомогу в будь-який час", – пише Мацьоцький.

Сергій був люблячим чоловіком та батьком, в нього залишилось троє дітей: син та двоє неповнолітніх доньок 15 і 9 років.

"Жили вони в маленькій і скромній хатинці, не заможньо, проте дужньою та веселою родиною. Сергій як голова сім'ї повністю огородив їх від побутових проблем і сам вів фінансову сторону. Тепер на Віру з непоправимою втратою також навалився весь побут. Про те, яким був Сергій, говорить те, що попрощатись з ним прийшло мало не половина жителів міста. Кажуть люди, що такий похорон треба заслужити. Сьогодні його дружину Віру госпіталізували в терапію, є проблеми з серцем, і її чекає мінімум тиждень стаціонарного лікування. Родина зараз перебуває в дуже скрутному становищі", – повідомив Віталій Мацьоцький.

Кошти можна перерахувати на картку Юлії Таринської. Номер карти ПриватБанк: 5168 7422 1556 3721
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: