fbpx

Родини потерпілих в АТО прикарпатців отримали трохи більше 10 мільйонів гривень

Суспільство 16:15, 27.11, 2014

Родинам потерпілих в АТО прикарпатців наразі виплатили понад 10 мільйонів гривень. Трохи більше семи мільйонів з держбюджету, 1 млн 200 тис. – з обласного, 840 тис. – з місцевих бюджетів, 790 тис. – з інших джерел.

Про це стало відомо на черговому засіданні Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які потерпіли під час бойових дій, пише ГК.

Як повідомила депутат обласної ради Ганна Беляшова, станом на цей день, поранення у зоні АТО отримали 162 прикарпатські вояки, 43 – загиблих, включаючи сім героїв Небесної Сотні.

За словами директора Департаменту соціальної політики Ярослави Ульванської, триває робота над "паспортизацією" сімей поранених та загиблих героїв. Наразі створено 155 паспортів. Деякі з цих родин потребують капітального ремонту своїх помешкань (переважно Коломийський та Рожнятівський райони), тому члени Івано-Франківського обласного координаційного комітету просять небайдужих меценатів та будівельників допомоги у цій благородній справі. Інформацію про такі сім’ї можна отримати в районних комітетах.

Значна кількість потерпілих вояків потребують допомоги у лікуванні, а зокрема: 66 поранених  санаторно-курортного відпочинку, і 36 поранених  реабілітації.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: