fbpx

Родини загиблих прикарпатців отримають земельні ділянки під забудову

Суспільство 09:42, 20.10, 2014

Родини прикарпатців, які загинули під час подій на Майдані та беручи участь в антитерористичній операції, отримають земельні ділянки під забудову на території села Поляниця Яремчанської міської ради.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Олег Гончарук на нараді в присутності радника Президента України Ольги Богомолець, повідомляє прес-служба ОДА.
"Це питання я беру під свою особисту відповідальність, – пообіцяв Гончарук родичам загиблих. – Але ви повинні зрозуміти, що є певна процедура отримання документу про посвідчення власності на землю, яка по часу займає орієнтовно шість місяців".

Саме стільки, за інформацією начальника головного управління Держземагентства в області Володимира Боднарчука, відповідно до закону триватиме вилучення земельних ділянок з державного лісового фонду й надання їх у власність людям. На сьогоднішній день родичі загиблих в області написали 16 заяв про потребу у виділенні землі під забудову. 

Вирішеним також буде питання забезпечення квартирою сім’ї загиблого начальника штабу 5-го батальйону територіальної оборони іванофранківця Юрія Барана. 

"Це ми вирішуємо на місці. Відбулася розмова з начальником квартирного відділу Міністерства оборони України, є алгоритм наступних дій, – зазначив на нараді Олег Гончарук. – Фінанси вже є на рахунку". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: