fbpx

Рогатинця, який зарізав дружину, засудили до восьми років позбавлення волі

Суспільство 12:39, 03.01, 2017

Рогатинський районний суд виніс вирок мешканцю Рогатина, який 10 червня минулого року зарізав свою дружину.

Як писав КУРС, надвечір 10 червня чоловік, перебуваючи в нетверезому стані, вдарив кухонним ножем дружину. Внаслідок поранення жінка померла, а чоловіка затримали правоохоронці.

В судовому засіданні обвинувачений частково визнав себе винним у вчиненні злочину. У суді пояснив, що обоє були у нетверезому стані і між ними виникали сварки на побутовому ґрунті.

Підсудний пояснив, що 10 червня минулого року нарізав салат, коли жінка прийшла додому в нетверезому стані. В той день він теж вживав спиртне, випив близько 50 грамів горілки. З яких підстав, не пам'ятає, але зразу ж між ним почалась сварка, яка тривала приблизно 10-15 хвилин. Під час сварки, тримаючи у правій руці кухонний ніж, він з витягнутою рукою, в якій тримав ножа, різко повернувся в бік дружини, а дружина в цей момент, встаючи з крісла, наткнулась грудною кліткою на ніж. Після цього він витягнув ножа та кинув його на стіл, а дружина декілька секунд стояла, а потім почала втрачати свідомість. На його вимогу дочка викликала швидку медичну допомогу.

Коли дружину на носилках занесли в автомобіль та повезли до лікарні, він взяв велосипед і поїхав до лікарні. Наміру втекти від відповідальності в нього не було.

Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: