fbpx

Росія пригнала нову партію техніки під Луганськ – ситуація критична

Суспільство 12:39, 03.08, 2014

У ніч на 3 серпня на територію Луганщини зайшла військова техніка з Росії. Це випливає з повідомлення в.о. губернатора Луганської області Ірини Верігіної.

"Сьогодні вночі знову на нашу територію зайшла військова техніка. А значить, будуть нові руйнування і смерті", – зазначила вона.

Також, за словами Верігіної, на Луганщині в районі села Золотого тривають бої, у зв'язку з чим евакуація населення можлива через Луганськ або Лисичанськ. "Усі шляхи небезпечні в даний момент", – додала вона. Крім того, за даними прес-служби Луганської міськради, на території міста зберігається критична ситуація. Досі там серйозна проблема з електроенергією, мобільний зв'язок працює з перебоями.

 

 

 

За інформацією, що надійшла від громадян, "за минулу добу в результаті збройних зіткнень і обстрілів міста загинули 3 мирних жителі, вогнепальні травми і поранення отримали 8 луганчан. Всього "швидкою допомогою" було здійснено 68 виїздів". Також у місті зафіксовано руйнування 8 об'єктів: школа №45 (вул. Геологічна, 2), кв. Південний, будинки №2 і №3, супермаркет "АТБ" (район будинку №3), вул. Радянська, 14, кв. 36, гаражний кооператив "Колос" в районі ЛНАУ, кв. Ватутіна, 3б.

В результаті потрапляння снаряда у двір школи №45 по вул. Геологічна, 2 вибиті 40 вікон, осколками пошкоджена газова котельня. Через потрапляння боєприпасів пошкоджені житлові будинки, вибиті шибки. Також за минулу добу було зафіксовано 11 пожеж. Зазначимо, складна ситуація спостерігається і в Донецьку. Терористи обстрілювали місто протягом усієї ночі. Місцеві мешканці розповідають про перманентні вибухи та пересування важкої техніки вулицями міста.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: