fbpx

Росіяни Львова кинули під ворота Генконсульства заплямований червоною фарбою прапор Росії

Суспільство 16:20, 20.06, 2014

Кілька десятків росіян Львова прийшли разом з дітьми до приміщення Генерального консульства Росії у Львові, щоб висловити свій протест проти російської агресії в Україні. Діти принесли зі собою іграшки, щоб подарувати працівникам консульства.

Учасники протесту тримали у руках українські прапори, жовті кульки з намальованим тризубом і плакати з написами російською мовою: «Путін – ти зіпсував мені дитинство», «Путін – не забирай у нас дитинство», «Я – росіянин і моя батьківщина – Україна», «Русскій мір – це війна», – передає Радіо Свобода.

Ініціатор акції Сергій Костерко розповідає, що росіяни Львова готові захищати Україну:

«Я народився у Львові, тут ходив у школу, моя мама з Росії. Ми представляємо етнічних росіян, і це консульство має захищати нас. Ми кажемо їм, що ми не бандити і не бандерівці. Росія – агресор, прийшла у мою країну проливати кров громадян України. По російському телебаченню кажуть, що нас тут, росіян у Львові, вбивають молотками, а ми кажемо, що завтра готові захищати Україну і своїх дітей і брати у руки зброю проти російських військових», – наголосив Сергій Костенко.

Учасники акції обмазали червоною фарбою російський прапор, який їм передали друзі з Криму. А також обмалювали дитячі іграшки, які малеча кинула під ворота приміщення Генконсульства Росії у Львові. Ніхто із працівників консульства до росіян Львова не вийшов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: