fbpx

Роздягнули в лісі догола: поліція встановила викрадачів підлітка на Коломийщині

Суспільство 18:53, 24.10, 2017

Поліція встановила особи коломиян, які викрали і познущалися з підлітка, що втрутився в їхню сварку.

Нагадаємо, 15 жовтня до поліції звернулася коломиянка, мати неповнолітнього. Жінка розказала, що невідомі особи в результаті конфлікту з її сином зв’язали хлопця, в багажнику автомобіля вивезли за місто в лісопосадку. Там незаконно утримували та принижували.

За цим фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
В ході проведення слідчих дій, а також за результатами експертиз працівники поліції установили підозрюваних осіб. Причетними до вказаного злочину є група із семи осіб, жителів Коломиї та району, котрі, як пізніше встановили, познущалися над двома 14-річними підлітками-коломиянами. Одного із них зв’язали та вивезли у лісопосадку, іншому завдали тілесних ушкоджень у квартирі.

Як повідомив начальник Коломийського відділу поліції Остап Білейчук, під час розслідування встановлено хронологію подій, які відбувалися.

Виявилося, що група дорослих чоловіків зайшла до приміщення і, зв’язавши одного з підлітків, вивезла у лісосмугу біля села П'ядики, а іншого побила у квартирі.

"Зараз ми уже встановили усіх осіб, причетних до вказаних злочинів. Ними є жителі Коломиї та району, дехто з них неодноразово притягався як до кримінальної, так і адміністративної відповідальності, але є й такі, котрі вперше порушили закон. Пізніше ми надамо детальну інформацію про фігурантів, коли оголосимо їм підозру. А поки що тривають слідчі дії",  конкретизував Білейчук.

Для правоохоронців незрозуміло, чому злочинці себе так зверхньо поводили і саме у такий спосіб  з особливою зверхністю  знущалися над потерпілим.

"Я би сказав, їхня поведінка досить брутальна. Принижуючи гідність підлітка, вони заставляли його читати вірші, а потім роздягнули. Без одежі, навіть спідньої білизни, хлопець самотужки пішки ішов додому. Про те, що сталося, він розповів матері, а вона звернулася за допомогою до поліції",  додав Білейчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: