fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Рожнятівські учні-переможці олімпіад та їхні вчителі отримали грошові нагороди від нардепа Юрія Дерев’янка

Рожнятівські учні-переможці олімпіад та їхні вчителі отримали грошові нагороди від нардепа Юрія Дерев’янка

Політика 08:14, 01.06, 2019

Вже увосьме Всеукраїнський благодійний фонд народного депутата України, лідера партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев’янка нагороджує талановиту молодь та їхніх наставників у Рожнятівському районі.

Цьогоріч 38 учнів та 35 вчителів отримали одноразові грошові стипендії у сумі від 500 до 2000 гривень.

"Сила нації – в інтелекті. Діти, які отримали нагороди,  справжні бійці, бо здобули результат в інтелектуальній боротьбі. Таких учнів потрібно всіляко підтримувати і мотивувати. Переможці олімпіад – це наша гордість, гордість батьків і вчителів",  говорить координатор партії "ВОЛЯ" в Рожнятівському районі, вчитель Світлана Дубровна.

Вдячні за надані грошові нагороди й самі учні. Кажуть, що це мотив для них і надалі навчатись, йти до нових досягнень.

"Дякую Юрію Дерев’янку за таке нагородження. Ці кошти, які я сьогодні отримав, дають мені стимул. Це початок моїх подальших звершень",  говорить Дичкевич Олександр, учень Спаського ліцею, який посів ІІ місце на обласній олімпіаді з християнської етики.

Учениця Дубівської ЗОШ Дубровна Тереза, яка посіла ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі МАН, каже, що відзначення її наполегливої праці є для неї приємною нагородою та успіхом: "Дякую народному депутатові, адже це стимулює мене здобувати все нові знання".

Відзначимо, що щороку Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка нагороджує найуспішніших учнів Прикарпаття сертифікатами на отримання одноразових грошових стипендій. Традиційно нагороджують також і вчителів, які готують дітей до предметних олімпіад вищого рівня.

Цьогоріч нагородження переможців олімпіад від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка уже відбулось в Бурштині та Більшівцівській ОТГ, а також у Рожнівській ОТГ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: