fbpx

Розпочалася подача проектів на ґрант від Urban Space 100

Суспільство 13:32, 15.03, 2017

Сьогодні, 15 березня, співзасновники громадського ресторану Urban Space 100 починають приймати проектні заявки на ґрант. Термін надсилання ґрантової анкети триває один місяць – з 15 березня до 15 квітня 2017 року.

Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську. На щоквартальних загальних зборах засновники Urban Space 100 приймають рішення про те, який із проектів отримає фінансування.

Подаватися можуть некомерційні проекти, заповнені за рекомендованою формою та які мають конкретний результат та цілі. Структура та етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані. Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в м. Івано-Франківськ.

У разі перемоги вашого проекту на голосуванні кошти будуть направлені на рахунок неприбуткової організації (громадська організація, благодійний фонд тощо). Тому, якщо ви не є учасником чи засновником такої організації, рекомендуємо знайти партнерську організацію, що реалізує схожі проекти, для оформлення документації. У Статуті організації повинно бути передбачено право отримувати безповоротну фінансову допомогу на реалізацію проектів.

Для розгляду заявки заповніть форму з додатками. Надішліть документи учаснику з поміткою "Проектна заявка Urban Space 100".

Обов’язковою умовою подачі проекту є коротке відеозвернення тривалістю до трьох хвилин, де автор презентує проект у довільній формі. Це – можливість звернутися до учасників Urban Space 100 та коротко розкрити суть проекту.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 3 хвилини.

Які проекти не будуть підтримані

·  Проекти, що містять політичну або комерційну складову

·  Проекти, в яких передбачено більш як 20% загального бюджету на гонорар чи оплату за адміністрування проекту

Якщо у вас є запитання, надсилайте їх на адресу UrbanSpaceProgram@gmail.com. (Важливо: ця адреса не працює для подачі проектів)

За 2 роки існування громадський ресторан Urban Space 100 підтримав 38 проектів на суму 594 820 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: