fbpx

Розпочинається новий набір для участі у проекті "Молодь і влада"

Суспільство 16:30, 21.09, 2015

Сьогодні, 21 вересня, відбулась прес-конференція, присвячена новому набору активних молодих людей для участі у проекті "Молодь і влада". Адже молодь завжди була найактивнішою частиною суспільства і вже неодноразово доводила, що є двигуном змін. Все, що потрібно молоді, – це надання можливості реалізувати себе в житті.

Метою проекту "Молодь і влада" є надання усім охочим можливості ознайомитися з діяльністю структурних підрозділів виконавчих органів міської ради "зсередини", сформувати власну незалежну думку з цього приводу, отримати практичні знання та досвід. Цей проект є хорошим стартом для активних молодих людей, які прагнуть пов’язати своє життя із державною службою або займатися активною громадською діяльністю задля блага нашого міста.

За словами міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, цей проект уже реалізується не один рік.

"Мені дуже подобається бачити випускників, які працюють у міській раді. За час існування проекту вже майже 400 осіб простажувалися в органах місцевого самоврядування. А 32 особи після успішного проходження конкурсу працевлаштувалися у структурні підрозділи МВК. Зокрема, й Богдан Питель, який зараз очолює Центр надання адміністративних послуг. Я завжди казав, що поєднання молодечого запалу з досвідом старших працівників дає неабиякий ефект. І наш досвід в цій сфері почали переймати деякі європейські міста-партнери Івано-Франківська", – зазначив Віктор Анушкевичус.

Проект "Молодь і влада" значно удосконалився. На учасників проекту чекає цікава та насичена багатьма змістовними заходами програма. Молодь матиме можливість не тільки отримати інформацію про роботу владних структур на місцях, а й почерпнути багато корисного для свого особистісного розвитку. Завдяки зусиллям міського голови Віктора Анушкевичуса проект успішно функціонує, а стажування проходить на високому рівні. Міський голова сприяв у відновленні і розвитку проекту "Молодь і влада".

До участі у проекті запрошуються студенти 3-5 курсів ВЗН та випускники. Анкету-заявку на участь у проекті можна заповнити з понеділка по п’ятницю з 15.00 до 17.00 за адресою вул. Грушевського, 21, каб. 104, або в онлайн режимі до 04 жовтня 2015 року.

Проект "Молодь і влада" – це хороший шанс для молоді знайти своє місце у житті, можливість бути активним учасником позитивних змін, які відбуваються в Івано-Франківську. Це крок влади до ще більшої відкритості та прозорості перед громадою, як того вимагають тенденції розвитку сучасного світу. Це черговий крок до якісної зміни поколінь, що дає сподівання на появу нової еліти, а з нею і більш швидкого поступу нашого міста, зокрема, та країни в цілому.

Організатори проекту: Івано-Франківський молодіжний міськвиконком, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: