fbpx

"РУХ НОВИХ СИЛ" формує на Прикарпатті команду кандидатів у депутати для участі у виборах до рад ОТГ

Політика 14:20, 31.10, 2018

РУХ НОВИХ СИЛ братиме участь у виборах до об’єднаних територіальних громад, які відбудуться 23 грудня 2018 року. Відтак оголосив про формування команд кандидатів у депутати до рад ОТГ.

В Івано-Франківській області вибори відбудуться в Долинському районі до Вигодської селищної ради об’єднаної територіальної громади, на Коломийщині до Коршівської сільської ради об’єднаної територіальної громади, в Калуському районі депутатів обиратимуть до Новицької сільської ради об’єднананої територіальної громади, а на Рогатинщині до Букачівської селищної об’єднананої територіальної громади.

Додаткові вибори депутатів відбудуться в Надвірнянському районі (до Ланчинської селищної ради об'єднаної територіальної громади від Середньомайданської сільської ради (села Середній Майдан, Вишнівці, Глинки). У Косівському районі додаткові вибори відбудуться до Рожнівської сільської ради об'єднаної територіальної громади від с. Рибне, а на Рожнятівщині – до Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади від с. Брошнів.

"Люди з активною життєвою позицією, яким небайдуже майбутнє громади, мають йти у депутати рад ОТГ. Завдяки об’єднанням громади отримають додаткові повноваження та фінанси. Саме депутати ради ОТГ вирішуватимуть, на що спрямовувати бюджет, отримають можливість брати участь у міжнародних проектах і залучати додаткові надходження. Це найкращий антивірус від злодійства, яке відбувається в країні", – переконаний один із лідерів РНС, кандидат у президенти Юрій Дерев’янко.

Аби стати людьми змін та приєднатися до команди "РУХУ НОВИХ СИЛ", необхідно звернутися в офіс, що в Івано-Франківську за адресою вул. Пилипа Орлика, 8. Контактний телефон: 098 700 50 76

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: