fbpx

РУХ НОВИХ СИЛ запрошує прикарпатців стати людьми змін

Політика 15:35, 09.08, 2018

В Івано-Франківську, Косові та Коломиї відбулась зустріч з прихильниками та членами партії "РУХ НОВИХ СИЛ". Одна із лідерів партії, депутат Івано-Франківської облради Ольга Галабала повідомила, що РНС починає формувати команду свідомих людей, які готові реалізовувати ідеї неоекономіки, прямої демократії та цифрової держави.

"В системі олігархату та блокування ЗМІ об'єднувати навколо себе активних свідомих людей  єдиний наш шлях до перемоги",  переконана депутат.
Ольга Галабала наголосила, що зараз для свідомих українців відкрилося "вікно можливостей". Створити його вдалося саме РНС. 
"За рік часу нам вдалося зірвати маски з влади. 40% людей минулого року підтримували Порошенка і жили ілюзіями, що щось ще може помінятися на краще. Після політичних репресій, коли 400 наших людей було під слідством, двоє сиділо в тюрмі, ілюзії розвіялися. Важко було уявити, що після Революції Гідності можна пройти такий каток репресій, коли людей арештовували на вулиці",  говорить Галабала. 
Відтак, каже вона, часу на косметичні реформи Україна не має, натомість зараз треба вибудувати абсолютно нову систему.
"Ми з економістами рахували, що рівня економіки під час правління Януковича  досягнемо через 15 років. А якщо трапиться чудо і ми почнемо робити реформи, то так, як в Польщі, будемо жити через 20 років. Тому наша позиція – перезасновувати цю країну",  переконана політик.
Депутат нагадала активістам про нову систему, яку пропонує Юрій Дерев'янко. Це система неоекономіки, прямої демократії, цифрової держави та стратегія припинення війни і досягнення миру.
"Ми пропонуємо систему, де кожна людина має мати свій електронний кабінет і отримувати всі послуги від держави без чиновників. Досвід Китаю, Японії, навіть тієї ж Естонії свідчить, що майбутнє за цифровими сервісами, цифровою державою, де контакт людини з чиновником мінімальний. Де для людини створюються максимально комфортні умови, а держава виконує функцію безпеки, оборони, надання сервісів",  переконана Галабала.
Приєднатися до команди кандидата в президенти України Юрія Дерев'янка можна за допомогою офіційного сайту політика derevyanko.org
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: