fbpx

Румунська холдингова компанія шукає партнерів для ведення бізнесу на Прикарпатті

Суспільство 12:52, 07.06, 2016

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба та власника румунської холдингової компанії із виробництва меблів "Тапаро" Івана Філіпа щодо налагодження довготривалої співпраці у меблевій промисловості.

В обговоренні актуальних питань налагодження майбутнього співробітництва також взяли участь директор департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Подошва та директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Савка, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зазначимо, що іноземна компанія звернулася з проханням до керівництва облдержадміністрації щодо сприяння у започаткуванні двосторонньої співпраці у виробництві меблів, зокрема закупівлі відходів льону (повісми) для виготовлення меблевого текстилю та деревостружкових плит.

За словами власника холдингу Івана Філіпа, меблі, які виготовляються на підприємстві, є екологічно чистими та мають неабиякий попит на європейському ринку.

Зі свого боку, Сергій Басараб розповів про успішний досвід роботи з іноземними компаніями на Прикарпатті та запевнив інвестора у сприянні щодо започаткування співпраці.

"Комерційні, довготривалі відносини мають важливе значення для економічного розвитку області та забезпечення позитивного інвестиційного клімату,  наголосив Сергій Басараб. – Тому готові всіляко підтримувати іноземних інвесторів та сприяти розвитку різних галузей промисловості".  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: