fbpx

Руслан Марцінків став приколом року за версією Karabas LIVE

Стиль життя 18:47, 27.12, 2018

Онлайн-журнал Karabas Live, засновником якого є квитковий оператор Karabas.com, проаналізував пісні, альбоми, кліпи, слова, образи та події, якими запам’ятається рік, що минає, на назвав найкращих у 22 категоріях.

У номінації "Прикол року" перемогу здобув мер Івано-Франківська проти гурту "Хамерман Знищує Віруси".

"Голова міста Руслан Марцінків, дізнавшись, що учасники ХЗВ виходили на сцену фестивалю Porto Franko лише зі шкарпетками на чоловічих органах, дав наказ освятити місце виступу. Потім була спроба перевести все у кримінальну площину – звинуватити як артистів, так і організаторів. Абсурд у цій історії поєднується з позитивними наслідками: завдяки тендітному меру Івано-Франківська дует Володимира Пахолюка та Альберта Цукренка отримав чудову піар-кампанію. Влада тут зіграла роль Мефістофеля, який хоче зла та творить добро",  прокоментував такий вибір головний редактор видання Ігор Панасов.

Номінантами на перемогу у цій категорії були:

Жарти Сергія Притули на нацвідборі "Євробачення"

Пісня гурту "Брати Гадюкіни" "Франкенштейн"

Пісня гурту "Пирятин" "Нема грошей"

Виступ Олега Винника на Atlas Weekend

Кліп alyona alylona “Рибки 2”

Нагадаємо, в Івано-Франківську група "Хамерман Знищує Віруси" дала концерт у рамках фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких 14 червня цього року. Захід був закритою подією із обмеженням по віку 21+. Музиканти вийшли на сцену, заледве прикривши статеві органи. Наступного дня в мережі спалахнув скандал, який підхопили керівники міста – міський голова Руслан Марцінків і секретар міської ради Оксана Савчук. Артистів звинуватили у замаху на мораль і християнські цінності. Марцінків пообіцяв, що місце концерту освятять. Активіст Ростислав Гудзінський звернувся до поліції зі скаргою, за якою було порушене кримінальне провадження за ст. 296 ч. 2 ККУ (хуліганство). В ефірі ОТБ "Галичина" говорила про виступ "Хамерманів" "свободівка" Ірина Фаріон, яка буквально заявила: "Хочеш голий співати, придурок, збери родину і тряси перед нею, чим хочеш".

Від кримінального переслідування музикантів і керівників фестивалю "Porto Franko" безоплатно захищала відома юридична компанія "Moris Group"

Слідчі національної поліції не знайшли криміналу в концерті гурту "Хамерман знищує віруси" й закрили провадження у зв'язку з відсутністю складу злочину. А міська прокуратура повернула справу на дорозслідування.

Недавно гурт "Хамерман знищує віруси" заявив, що зніме документальний фільм про скандал у Франківську та подальше розслідування.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: