fbpx

Рятувальники розповіли франківським дошкільнятам, що робити у випадку пожеж та стихійних лих

Суспільство 17:50, 22.04, 2016

В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у дошкільних навчальних закладах №23 "Дударик" та №29 "Кобзарик" працівники державної пожежно-рятувальної служби м. Івано-Франківська зустрілися з дошкільнятами.

Представники УДНС України в Івано-Франківській області продемонстрували вихованцям дошкільних навчальних закладів можливості сучасної техніки у справі рятування людей під час надзвичайних ситуацій та стихійних лих. Звернули увагу на обладнання пожежної спецмашини, яке використовується при виникненні надзвичайних ситуацій, інформує управління освіти і науки Івано-Франківська.

З особливою цікавістю дошкільнята розглядали пересувну пожежну техніку та пожежний спецодяг (термокостюм пожежного). Діти почули цікаву розповідь про те, як працює пожежна машина під час надзвичайної ситуації.

Гості закликали вихованців бути пильними та обережними, адже небезпека може підстерігати як вдома, так і на вулиці чи під час відпочинку.

Дошкільнята показали високий рівень знань з пожежної безпеки: із завзяттям відповідали рятувальникам на запитання та всі гуртом вигукували номер екстреної служби порятунку: “101”.

Вихованці та педагоги закладів подякували рятувальникам за пізнавальну зустріч та пообіцяли дотримуватись правил безпечної поведінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: