fbpx

Рибінспектори на Дністрі спіймали трьох чоловіків, які незаконно добували гравій

Суспільство 07:39, 26.07, 2018

Під час проведення рибоохоронних рейдів по Дністру держрибінспектори фіксують не лише випадки браконьєрства на воді, але й правопорушення на берегах – самовільне добування піщано-гравійної суміші.

Протягом липня зафіксовано три такі факти, інформує прес-служба Івано-Франківського рибоохоронного патруля.

10 липня поблизу с. Петрилів Тлумацького району мешканць села Олешів у прибережній захисній смузі Дністра добував піщано-гравійну суміш. Матеріал вантажив вручну на тракторний причеп. На правопорушника складено адмінпротокол, накладено штраф, а гравій було висипано на місці добування.

19 липня знову біля Петрилова мешканць села Остриня Тлумацького району вручну добував піщано-гравійну суміш на вантажівку. За вчинене правопорушення на чоловіка складено адмінпротокол, накладено штраф. Держрибінспектори переконали його залишити вже навантажений гравій на березі Дністра.

А 23 липня біля смт. Єзупіль Тисменицького району на березі Дністра рейдовою групою зафіксовано незаконне добування гравію на вантажівку. Мешканець с. Козина вручну вантажив будівельний матеріал в прибережній захисній смузі.

Після проведеної бесіди порушник вивантажив з машини гравій на місці його добування. На винуватця складено адмінпротокол та накладено штраф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: