fbpx

Саакашвілі, Лещенко та Чумак взяли участь у роботі форуму "ВОЛЯ" у Києві. ФОТО

Політика 16:39, 27.03, 2017

Близько 250 волівців зі всієї України зустрілись у Києві на Форумі людей ВОЛІ, де поділились досягнутими результатами на різних рівнях, досвідом та планами на майбутнє.

У форумі взяли участь депутати місцевих рад, міські голови, активісти, прихильники партії, а також запрошені гості, інфомує прес-служба партії "ВОЛЯ".

Чи не найчисельнішою була делегація з Івано-Франківщини – близько 70 депутатів та активістів, серед них і депутати обласної ради Ольга Галабала, Ольга Федишина, Марія Рудик, Олег Атаманюк, Галина Макота, представники районних та міських організацій.

Народний депутат Юрій Дерев'янко нагадав, що три роки тому після Революції Гідності активні люди вирішили, що для змін в країні треба брати на себе відповідальність і йти в політику.

"Ми не хотіли входити в старі політичні схеми і вирішили створити партію. Ми мали ціль – об'єднати активних людей, щоб робити реальні кроки, щоб довести, що смерті на Майдані були не даремні, щоб отримати незалежну успішну Україну. Сьогодні зібрались не просто ідеалісти і романтики Майдану. Це люди, яких обрали головами громад, депутатами, і ми маємо нести жертовну службу для людей. Наша основна ціль – врятувати і зберегти Україну від зовнішнього агресора і теперішньої влади",  наголосив Дерев'янко.

На шляху боротьби за зміни волівці знаходять соратників, однодумців які також приєднались до форуму людей ВОЛІ: лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко.

"Ми сподівались, що будуємо демократичну вільну державу, але в нас не вийшло, адже при владі купа людей розбазарює державу. Завдання перед всіма новими політичними силами  зробити все, щоб в Україні було нове виборче законодавство. Моя мрія, щоб ці люди створили потужну команду, цунамі, яке змиє всю нечисть в країні і принесе хороший ґрунт, на якому виросте нове покоління",  відзначив народний депутат Віктор Чумак.

Народний депутат Сергій Лещенко наголосив на необхідності об'єднуватись.

"В Україні при владі злодії, корупціонери, які всіх нас обдурили. Вони казали, що продадуть свій бізнес, повернуть курс до 10 грн і за кілька днів припинять АТО. Єдине, чого вони бояться,  нашої єдності. Якщо ми хочемо перемогти, ми повинні йти однією колоною",  зазначив Лещенко. 

Лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі відзначив, що зміни в країні прийдуть тоді, коли відбудеться зміна покоління в політиці. 

"Я мріяв побачити ідеальну партійну організацію, і я побачив її у ВОЛІ. Тут активісти, які реально борються з проблемами. Зараз ми маємо думати про об’єднання, необхідна зміна покоління в політиці. Ми повинні припинити війну, припинити торгівлю з окупованими територіями і розвивати Україну до рівня європейської наддержави",  переконаний Саакашвілі. 

"Нас об'єднують спільні цінності і бажання мати порядну владу. Я бачу серед вас людей, які хочуть вибороти право на майбутнє України, і я з вами!"  додала представниця "Демальянсу" народний депутат Світлана Заліщук.

Один з засновників Руху нових сил Давід Сакварелідзе наголосив, що зараз настав час справжніх змін, яких досягнуть відчайдушні ідеалісти, які будуть брати на себе відповідальність. "Ми на це готові, ми будемо єдині, і ми разом переможемо".

"Ми змогли сформувати велику монолітну команду, ми взяли участь у місцевих виборах, маємо близько півтисячі депутатів місцевих рад. Ми зрозуміли, що взяти владу набагато простіше, ніж її втримати, розуміємо і тиск системи, яка зараз з нами бореться. З нашими гостями від інших політсил ми зустрілись під судом Насірова, і тоді ми перемогли, разом ми не дозволили призначити ручного аудитора НАБУ, не дали можливості зняти Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету, ми побачили, що разом ми отримуємо багато перемог. Перед нашою й іншими новими політичними силами стоїть завдання домовитись, як діяти далі",  наголосила очільниця фракції "ВОЛЯ" в Івано-Франківській облраді Ольга Галабала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: