fbpx

Саакашвілі у Франківську: "Моє принципове завдання – позбавити влади крадіїв, які керують Україною"

Суспільство 14:34, 05.07, 2017

Сьогодні в Україні при владі злодії, які не зробили жодних висновків із досвіду своїх попередників і рейдерським способом захоплюють все українське.

Про це заявив лідер партії РУХ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі у програмі "Новий погляд" на ТРК РАІ.
Саакашвілі наголосив, що нинішня влада в Україні краде все, що завгодно, – від бізнесу до власних імен громадян України.
"Влада краде все  це і рейдерські захоплення спортивних центрів, такий факт нещодавно був у Кропивницькому, депутат "Народного фронту" Іванчук через Мін’юстиції, яке і контролюється "Народним фронтом", відібрав спортивний центр у пересічних бізнесменів. Таким способом вони хотіли відібрати в мене моє ім’я", – заявив політик.
Він нагадав нещодавню ситуацію з реєстрацією фейкової партії "Блок Михайла Саакашвілі" за вказівкою вищого керівництва держави. Саму партію зареєстрували на киянина Олега Сушка, який раніше змінював ім’я на Дарта Вейдера, а потім став Саакашвілі. При реєстрації цієї партії і осередків по всій країні начебто підписалось близько 10 тисяч українців.
"Наші активісти стали розбиратись в цьому, і вони не знайшли жодного з цих підписантів. Перевіряючи підписи, ми виявили, що 30% з вказаних там людей вже померли. Це є прикладом класичного шахрайства, в якому брали участь високопосадовці Міністерства юстиції, які отримали доручення з Адміністрації Президента. І вони це так відкрито роблять, здається, що вони вирішили, ніби завжди будуть при владі. Вони не зробили жодних висновків з досвіду своїх попередників",  зазначив Михайло Саакашвілі.
Крім того, політик заявив, що Президент Петро Порошенко доручив своїм людям зайнятись громадянством Саакашвілі і приписати йому ще якесь приховане громадянство.
"Зі всією відповідальністю заявляю, що в мене немає інакшого громадянства, аніж українського. І я не збирають їхати з України, я тут залишусь, адже у мене зараз є принципове завдання – позбавити цих злодіїв влади, інакше вони просто знищать країну",  запевнив Саакашвілі.

На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: