fbpx

Саакашвілі назвав терором е-декларування для антикорупціонерів

Політика 17:24, 04.04, 2018

Е-декларування громадських активістів – це ініціатива Порошенка для терору проти антикорупціонерів.

Так лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі в ефірі NewsOne прокоментував провалення голосування ВРУ за включення питання про скасування декларацій, повідомляє прес-служба РУХУ НОВИХ СИЛ. 

"Люди мають право, знати звідки у чиновників гроші, звідки у Луценка і Авакова палаци. Але коли Європа і Америка дає активістам гроші, щоб вони слідкували за корупцією чиновників, то нехай ними цікавиться європейська і американська влада. Коли декларування використовуєтсья для терору людей, які мали б виводити на чисту воду корупціонерів, зрозуміло, що це ініціатива Порошенка", – заявив Саакашвілі. 

Він запевнив, що міжнародна спільнота різко відреагує на сьогоднішє провалення голосування у Верховній Раді. 

"Реакція міжнародної спільноти буде направлена не на парламентарів, на що надіється Порошенко, а на нього самого. Єврокомісар вже сказав, що Порошенко відійшов від європейських цінностей, така риторика не використовувалась навіть щодо Януковича. Це означає, що репутація України опускається все нижче і нижче. Ще 4-5 років тому весь світ захоплювався боротьбою українців проти агресії і олігархів. Зараз влада зробила все, щоб в світі не залишилось людей, які б захоплювались Україною", – наголосив Саакашвілі.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: