fbpx

Саакашвілі обіцяє розповісти про схему крадіжки 120 млрд з "Укрспирту"

Політика 16:54, 03.12, 2015

Одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі має намір озвучити корупційну схему, за якою з державної компанії "Укрспирт" щорічно крадуть 120 мільярдів гривень.

Про це він заявив у четвер після прес-конференції в Одесі, повідомляє канал "112".

За його словами, спочатку він намагався розповісти про цю схему прем'єру Арсенію Яценюку, однак той "не захотів вислухати".

"Я хотів цю схему спочатку представити на засіданні уряду про те, як крадеться 120 млрд гривень кожен рік і як вкрали 120 млрд гривень при чинному мандаті цього уряду за останній рік", – сказав він.

Губернатор має намір розповісти про це в неділю на засіданні антикорупційного форуму в Одесі, а потім – у Верховній Раді із вказанням імен та цифр.

"Я сподіваюся, що в Раді будуть слухання, і, якщо Кабмін мене не хоче заслухати, то я представлю це в Раді", – сказав він.

Як відомо, за даними депутата від БПП Сергія Лещенка, свій інтерес в "Укрспирті" мають чинний Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін і соратник Януковича Юрій Іванющенко. Лещенко також заявляв, що це могло бути однією з причин, через яку Іванющенка намагалися вивести з-під кримінальної справи і розшуку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: