fbpx

Саакашвілі розповів про найближчі плани РУХУ НОВИХ СИЛ

Політика 13:57, 03.04, 2018

РУХ НОВИХ СИЛ формуватиме чорний список українських корупціонерів різного рівня, розроблятиме економічну програму розвитку України, формуватиме команду людей нової системи та посилюватиме мирний протест проти влади.

Про такі плани РУХУ НОВИХ СИЛ на найближчий час розповів лідер партії Михайло Саакашвілі в ефірі NewsOne, повідомляє прес-служба РНС.

Він зазначив, що нещодавно представники РУХУ НОВИХ СИЛ зібрались на зустріч в Австрії, де обговорили подальші плани, серед яких розробка економічної програми розвитку України.

"У нас була дискусія про плани на найближчий місяць. Ми будемо працювати над розробкою економічної програми. Наступна влада має чітко сказати, що в 2019 році зарплата зросте до 250 євро, в 2023 вона становитиме 700 євро", – наголосив він. 

Саакашвілі повідомив, що команда працюватиме над формуванням "чорного" списку українських корупціонерів.

"НАЗК, який був створений, аби моніторити українську політику, на жаль, опинився у кишені Порошенка. Ми це будемо робити, сформуємо список, до якого потраплятимуть прокурори, головні лікарі, поліцейські, працівники ОДА тощо. Закликаю людей зі всіх міст долучитись до формування цього списку. І потім я по всьому світу буду популяризувати цей список, щоб ніхто з цими людьми не мав справи. Світ повинен мати справу з чесним українським народом",  заявив він. 

Лідер РНС повідомив, що проведення наступного Маршу ще обговорюється, його дата буде завчасно публічно повідомлена. 

"Марші показали, що в Україні, окрім олігархату, існує український народ, що в Порошенка немає майбутнього. Зараз всі розуміють, що ніякого шансу переобратись в Порошенка немає, ні в Луценка, ні в Авакова. Гасла цих Маршів перейняли й інші націоналістичні сили, це показує, що ми на правильному шляху",  зазначив він. 

Крім того, РУХ НОВИХ СИЛ буде висувати свого кандидата в Президенти.

Михайло Саакашвілі повідомив, що, перебуваючи в Європі, він планує провести низку зустрічей з українськими студентами.

"Запланована низка зустрічей зі студентами туристичних факультетів, з якими проведемо семінари щодо перспектив туризму в Україні. Такі ж зустрічі будуть зі студентами-економістами тощо. Я готуюсь до повернення в Україну, українські студенти за кордоном мають теж готуватись до повернення в Україну",  розповів Саакашвілі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: