fbpx

Саакашвілі: За дослідженнями американців, зараз РУХ НОВИХ СИЛ з легкістю проходить у Парламент

Політика 14:53, 05.11, 2018

Згідно з американськими дослідженнями, рейтинг РУХУ НОВИХ СИЛ зараз дозволяє партії пройти в Парламент, і це без присутності лідера Михайла Саакашвілі в Україні.

Про це повідомив лідер РУХУ НОВИХ СИЛ, інформує прес-служба партії.  

"За дослідженнями американців, моя партія РУХ НОВИХ СИЛ спокійно перетинає 5% бар'єр і проходить в Парламент. І це без грошей і доступу до центральних ЗМІ! Я один з лідерів руху проти клептократії по всьому пострадянському просторі, особливо в Україні та Грузії. І я вже бачу результати цього", – зазначив Саакашвілі. 

Він зауважив, що представник об'єднаної опозиції Григол Вашадзе, за попередніми підрахунками, виходить на перше місце в другому турі президентських виборів у Грузії. 

"Це велика перемога грузинського народу, грузинської демократії над олігархією, над відсутністю надій, над цинізмом. Народ Грузії сказав, що має гідність, що він власник цієї країни. Я дуже пишаюсь своїм народом",  зазначив Саакашвілі.  

Політик звернув увагу, що його партії як в Грузії, так і в Україні існують без великих коштів і тим не менш акумулюють навколо себе велику кількість громадян. 

"Мене викинули з України, Іванішвілі також заставив покинути мене країну, посадив лідерів нашої партії в Грузії за надуманими звинуваченнями. У нашої партії там немає грошей, бо ми нічого не вкрали. За мого президентства бюджет Грузії виріс в 10 разів, економіка в 4 рази, я і моє оточення вирішили, що не будемо заробляти на цьому гроші. І зараз я живу на орендованій квартирі, мої міністри працюють на звичайнісіньких роботах. І все одно за повної відсутності грошей та адмінресурсу народ перейшов на наш бік",  наголосив Саакашвілі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: