fbpx

Самооборона заперечує свою причетність до зриву концерту Івана Дорна у Франківську

Суспільство 19:00, 25.05, 2016

ГО "Народна самооборона Івано-Франківської області" спростовує заяви у Фейсбуці про можливу причетність організації до скасування концерту Івана Дорна в Івано-Франківську.

"Ми не займаємось зривом концертів українських зірок в місті, а тим більше тих, які неодноразово допомагають нам та нашим побратимам боронити цілісність України. Вважаємо, дану заяву спричинив той факт, що представники концертного майданчика мали фінансові збитки у зв'язку з відміною концерту Лободи. І саме вони ініціювали відміну концерту Івана Дорна", – йдеться у заяві.

Також ГО "Народна самооборона Івано-Франківської області" стверджує, що готова забезпечити правопорядок у місті під час концерту.

"Якщо організатори виступу український співака Івана Дорна переживають за безпеку глядачів у нашому місті, заявляємо, що Івано-Франківська Самооборона спільно з поліцією міста готова забезпечити правопорядок у місці проведення концерту. Також звертаємось до Самооборони Тернополя щодо підтримки нашої позиції",  стверджують прикарпатські самооборонівці.

Як писав КУРС, в Івано-Франківську скасували концерт Івана Дорна, який був запланований на 9 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: