fbpx

"Самопоміч" навчатиме підприємців Франківщини, як розвивати успішний бізнес

Політика 15:21, 13.03, 2017

У суботу, 18 березня, у селищі Обертин Тлумацького району відбудеться регіональний форум "Підприємництво та кооперативний рух".

Організовує зустріч політична партія "Об’єднання "Самопоміч".

Успішні підприємці з Черкас, Хмельницького та Івано-Франківська ділитимуться досвідом та представлять свої бізнес-напрацювання. Вони розкажуть про проблеми, які долає малий та середній бізнес в Україні, та шляхи їх вирішення.

"Зараз держава у складному економічному становищі – нові робочі місця не створюються,  каже керівник обласної організації партії "Самопоміч" Тарас Виноградник. – Хочемо донести до підприємців позицію, що навіть у таких умовах можна і треба працювати".

Тарас Виноградник переконаний, що вихід із скрутного становища, у якому перебуває підприємництво в Україні, є тільки за умови об’єднання.

"У єдності – сила. Це універсальне гасло "Самопомочі", адже, об’єднуючись у нові форми господарювання, є можливість створення сільськогосподарського колективу. Це дає прибуток",  каже очільник обласної організації.

Учасники форуму побачать можливості розвитку підприємництва на прикладі успішних підприємств. Вхід на форум є вільним.

Програма форуму:

– «Особливості сертифікації за стандартами HACCP». Олександр Скакун  голова асоціації громадська спілка «Асоціація якості та безпечності продукції», провідний консультант щодо систем менеджменту ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP/FSSC 22000, ISO 13485, ISO/IEC 17025, ISO 50001, ISO 45001, м. Хмельницький.

– «Система інтелектуального освітлення міста» (Розумне місто). Михайло Сухарєв  директор та Людмила Недвига – керівник відділу продажу ТОВ «Нью Лайт» – українського виробника світлотехнічної/електротехнічної продукції, м. Черкаси.

– «Інформаційні технології як фундамент ефективного соціального підприємництва». Володимир Білоус – генеральний директор best-run Consulting – система автоматизації і комп’ютеризації бухгалтерського обліку та звітності, м. Коломия.

– «Соціальна кооперація як форма соціально відповідального бізнесу». Богдан Станіславський – почесний інвестор ГО «Файні ябка 57».

– «Пріоритетні завдання «Об’єднання «Самопоміч». Лев Підлісецький – депутат Верховної Ради України.

Селище Обертин Тлумацького району, вул. Владики Михайла Кучм'яка, 2Б.

Початок форуму об 11.00.

Реєстрація учасників – з 10:30. 

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: