fbpx

Санаторій "Смерічка" у Ворохті обіцяли не приватизовувати, – Дерев'янко

Суспільство 12:27, 18.12, 2015

Ворохтянський обласний кістково-туберкульозний санаторій "Смерічка" не вносили в перелік об'єктів, які підлягають приватизації.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я Івано-Франківської облдержадміністрації у відповідь на звернення народного депутата від партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев'янка.

Повідомляється, що департамент охорони здоров'я розглянув депутатське звернення Дерев'янка щодо внесення обласного санаторію "Смерічка" до переліку об’єктів, що підлягають приватизації.

"Дане питання керівництвом департаменту не порушувалось та жодна інформація про приватизацію згаданого санаторію у департамент не надходила", – йдеться у відповіді.

"Департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації пропозиції щодо внесення зазначеного санаторію до Переліку об’єктів, що підлягають приватизації, не вносилися", – повідомляється також у документі.

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко звернувся до директора департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації Мирона Матейка з проханням не допустити приватизації Ворохтянського обласного кістково-туберкульозного санаторію "Смерічка".

Депутат зазначив, що до нього звернулись працівники санаторію, які стверджували, що санаторій "Смерічка" внесений до переліку об’єктів, що підлягають приватизації.

"Вони вважають, що приватизація санаторію призведе до негативних наслідків у післяприватизаційний період, зокрема навмисного закриття цього санаторію",  зазначав нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: