fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • SAVKA-band збирає друзів: у Франківську проходить концерт, щоб зібрати кошти для 9-річного хворого хлопчика. ФОТО, ВІДЕО

SAVKA-band збирає друзів: у Франківську проходить концерт, щоб зібрати кошти для 9-річного хворого хлопчика. ФОТО, ВІДЕО

Культура 16:41, 02.02, 2019

В Івано-Франківській обласній філармонії проходить благодійний концерт "SAVKA-band збирає друзів".

Це вже другий концерт, організований сім'єю Андрія Савки та Людмили Лінник. Минулого року вони організували концерт на підтримку Остапчика Кухарчука (4 роки) та Христинки Волочій (6 років) з діагнозом апластична анемія. Цьогоріч вони хочуть допомогти 9-річному Радомирчику. 

Хлопчик потребує кваліфікованої реабілітації. Його чекають в реабілітаційному центрі Health In Motion Rehabilitation в Канаді http://healthinmotionrehab.com. Тут працюють за унікальною методикою, що спрямована на лікування дітей з неврологічними відхиленнями. П’ятитижневий курс реабілітації, переліт та проживання коштують 29 тисяч доларів. Більше про Радомира можна прочитати на офіційній сторінці Радюся або довідатися в його мами Виктория Пантази.

Всі виручені кошти передадуть на реабілітацію Радомира.

Реквізити для надання допомоги Радомирчику:
Карта ПриватБанк 4149 6293 0038 6836
Пантазі Вікторія

Концерт композицією на роялі розпочав старший син сім‘ї Савок Данило. Участь у концерті взяла сім'я Савок, а також інші творчі колективи з Івано-Франківська, Чернівців, Львова та Києва.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: