fbpx

Селяни виступили проти забудови у Чернієві

Суспільство 20:54, 26.01, 2016

Вчергове громада села Черніїв Тисменицького району зібралася, аби вирішити долю двох ділянок землі вздовж вулиці Бистрицької та Надвірнянської.

Нагадаємо, минулої п’ятниці місцеві жителі зробили попереджувальну акцію. За їхніми словами, на цих ділянках планують розмістити близько 17 магазинів без їхньої згоди. Також перенести пам’ятник – обеліск і на його місці встановити кілька закладів комерційного призначення. Минулої п’ятниці мешканці села прийшли на сьому сесію третього позачергового скликання, повідомляє ОДТРК "Карпати".

Майбутнє двох земельних ділянок було першим у порядку денному. Депутати вислухали мешканців села. Згодом розвіяли чутки, що на місці пам’ятника-обеліска не було наміру вставнолювати магазини. Лише його реставрувати й перенести. Після довгих дискусій вирішали таки залишити пам’ятник на місці.

Після обговорень сільські депутати дійшли до спільного висновку, що на наступну сесію слід запросити юриста. Відтак, вони з’ясують згідно з новими законами, що робити із п'янадцятьма підприємцями, які мали намір звести ряд магазинів на вулиці Надвірнянській.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: