fbpx

Семирічна франківська співачка записала кліп про любов до батьків. ВІДЕО

Стиль життя 14:37, 10.04, 2019

Маленька артистка з Івано-Франківська Vlada K (Влада Кей) записала свою другу пісню та презентувала кліп на неї. Композиція "Най-Найкраща" присвячена Дню доньки, який відзначають 25 квітня.

25 квітня відзначаємо День доньки. Цей день є логічним продовженням низки родинних свят, таких як: День матері, День батька, День синів, Національне свято братів і сестер. День доньки – це свято у колі сім'ї, коли свою любов до дівчинки можуть зайвий раз проявити її батьки. Це в першу чергу свято любові, тепла і турботи.

Напередодні свята позитивна та денсова пісня з'явилася у творчому арсеналі юної Vlada K (Влади Кей). Другий сингл співачки відрізняється від попередньої роботи. Цією піснею артистка закликає усіх любити своїх батьків, частіше обіймати, шанувати їх, підтримувати та завжди допомагати у скрутну хвилину. Про це йдеться в описі до відео в YouTube

"Мрію про те, щоб усі діти відчували любов своїх батьків, як відчуваю її я. #чужихдітейнебуває – з таким закликом ми з командою хочемо презентувати наш новий трек. Пам'ятайте, що скільки б вам не було років, ви завжди найкращі для своїх батьків", – сказала Vlada K.

Дівчинка розповідає, що у вільний час завжди відпочиває з батьками.

"Я щиро бажаю мати поруч людей, які будуть дарувати вам тепло та турботу", – говорить артистка.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: