fbpx

Сергій Жадан отримав премію Президента "Українська книжка року"

Культура 19:38, 30.07, 2016

Президент України Петро Порошенко підписав указ про присудження щорічної премії "Українська книжка року", яким зазначив авторів, видавництва та видавничі організації за значний внесок у популяризацію української книжки та розвиток вітчизняної видавничої справи.

В цьому році звання лауреата премії в номінації "За видатні досягнення в галузі художньої літератури" присуджена одному з найпопулярніших і відомих у світі українських письменників Сергію Жадану за книгу "Месопотамія" і видавництву "Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля", який її видав, повідомляє прес-служба президента, пише Громадське.

Крім того, за вагомий внесок у розвиток українознавства нагороджений автор видання "Українські народні головні убори" Галина Стельмащук і "Видавництво "Апріорі", яке видало книгу.

У номінації "За сприяння у вихованні підростаючого покоління" звання лауреата премії президента України "Українська книжка року" отримали автор Віталій Рогожа і "Видавничо-книготорговельна компанія" Самміт-книга "за книжкове видання "Запороги: роман-трилогія" – частина 1. Петро Сагайдачний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: