fbpx

Шахраї встановили побори за "право" ловити рибу на скидному каналі Бурштинської ТЕС

Суспільство 11:57, 11.03, 2016

Івано-Франківськрибоохорона отримала інформацію про те, що на скидному каналі Бурштинської ТЕС знову активізувались невідомі особи, які, називаючись охороною чи рибоохороною, беруть з рибалок гроші за "право" ловити рибу на каналі.

В зв'язку з цим "Івано-Франківськрибоохорона" офіційно повідомляє, що рибалити на скидних і підвідних каналах електростанцій забороняється згідно із п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства протягом усього року.

Держрибінспектори складають адмінпротоколи за фактами виявлення порушень правил рибальства: вилов риби на скидному каналі Бурштинської ТЕС (на забороненому для рибальства місці) та не надають жодних виняткових прав для риболовлі на каналі. При виконанні посадових обов'язків держрибінспектори користуються відповідними службовими посвідченнями, мають нагрудні знаки, оформляють документи на відповідних номерних бланках.

Рибалкам радять не порушувати Правил рибальства та не ловити рибу на скидному каналі Бурштинської ТЕС. Разом з тим, вимагання грошей за "право" ловити рибу на каналі є незаконним. Для затримання та притягнення до відповідальності осіб, що займаються такими поборами, рибоохорона пропонує звертатись в правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: