fbpx

Шахраї за день ошукали двох франківців

Суспільство 17:24, 31.08, 2016

​До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 33-річний місцевий житель із заявою про зникнення з його карткового рахунку грошей. Чоловік розповів, що напередодні на його мобільний телефон зателефонував невідомець, який представився працівником служби безпеки місцевого банку.

 Під час спілкування з потерпілим, зловмисник увійшов у довіру і, випитавши пароль нібито по заблокованій картці, шахрайським шляхом заволодів його коштами в сумі 2300 гривень.

Цього ж дня до поліції про шахрайські дії звернувся ще один ошуканий, 38-річний франківчанин. Як було встановлено правоохоронцями, чоловік через оголошення в мережі Інтернет хотів придбати мобільний телефон. Передоплату (завдаток) в сумі 8 700 гривень перерахував на вказаний продавцем рахунок утім, ні мобільний телефон, ні грошей не одержав. І, звичайно, мобільний зв’язок із продавцем відсутній,пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За кожним зверненням потерпілих від шахрайських дій працівники прикарпатської поліції здійснюють заходи щодо розкриття цих злочинів. Проте правоохоронці застерігають краян бути пильними і не довіряти свої фінансові справи незнайомцям. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: