fbpx

Щастя – це момент, а все інше – рутина

Суспільство 08:11, 22.02, 2019

Що таке життя? Калейдоскоп днів, що складаються у тижні, місяці та роки. У повсякденній метушні важко не втратити позитивного настрою. Звідси і депресії, неврози. Саме тому вміння радіти дрібницям вкрай важливе для сучасної людини. Щастя – це коли кожен день прокидаєшся із усмішкою, коли робиш подарунки рідним і близьким просто так, коли маєш з ким поділитися думками та емоціями.

Що потрібно для щастя?

Це питання заводило у глухий кут не одне покоління філософів. Оскільки щастя – це дуже індивідуальне відчуття, впіймати його за хвіст доволі непросто, але давайте спробуємо. Ви – однозначно щаслива людина, якщо:

  • Вас не турбують дрібні неприємності. Проблеми є завжди і у всіх, але ви не ставите їх на перший план. Немає жодної трагедії у тому, що ви запізнилися на автобус чи забруднили улюблене пальто.
  • Ви не прагнете щось комусь доводити. Залежність від чужої думки токсична і непродуктивна. Власну точку зору наважуються мати тільки сильні та впевнені у собі люди.
  • Ви готові ділитися позитивом з іншими. Це можуть бути слова підтримки чи приємний сюрприз. Якщо хочете потішити кохану людину, подивіться на витончені срібні прикраси у каталозі Kasta https://kasta.ua/market/aksessuary-zhenshchinam-serebro/.

Все просто, правда ж?

1

 

З дрібничок складається Всесвіт

Ми самі створюємо навколишню атмосферу, тому саме від нас залежить, як складеться кожен наступний день. Наприклад, якщо продумати до найменших деталей інтер’єр квартири, то буде значно приємніше повертатися додому. У переліку доступних щоденних радощів також:

  • ранкова кава на балконі;
  • прогулянка парком у сонячну погоду;
  • похід у кіно на комедію (велике відерце попкорну обов’язкове!).

А ще не забувайте частіше телефонувати рідним і друзям і говорити, що любите їх. Володіє світом той, хто йому радий, тому все у ваших руках!

2

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: