fbpx

Ще один із 37 туристів, що отруїлися на Верховинщині, залишається у лікарні

Суспільство 15:24, 27.07, 2017

Із Верховинської районної лікарні виписали 36 туристів, які отруїлися у відпочинковому закладі "Сяйво Карпат".

Як інформує Департамент охорони здоров'я облдержадміністрації, сьогодні станом на 13.00 год. у Верховинській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні залишилась одна дитина із 27 дітей та 10 дорослих, які були госпіталізовані з діагнозом гострий гастроентерит.

Більшість пацієнтів були в легкому стані та в стані середньої важкості, інформують в Департаменті. Всіх їх оглянули лікарі Верховинської ЦРЛ спільно з обласним педіатром, головним лікарем обласної дитячої клінічної лікарні та в.о. головного лікаря обласної інфекційної лікарні.

На цей час потребує нагляду лише одна дитина, яку, втім, уже готують до виписки.

Як писав КУРС, з підозрами на отруєння було госпіталізовано 13 потерпілих, з них 11 іноземців, які перебували у відпочинковому закладі "Сяйво Карпат" в селі Красноїлля Верховинського району. У поліції ще до результатів аналізів чомусь поспішили повідомити, що туристи отруїлися власними продуктами. Станом на 18.00 25 липня до Верховинської ЦРЛ з харчовим отруєнням поступило вже 34 особи. З них 14 громадян Німеччини, 11 – Польщі та 9 українців.

 
Відпочинковий заклад "Сяйво Карпат", де масово отруїлися туристи, належить родині голови Верховинської районної ради Івана Шкіндюка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: