fbpx

Що носити в грудні: п'ять стильних образів на зиму 2017-2018

Стиль життя 19:55, 02.12, 2017

У перший місяць зими варто очікувати істотного похолодання, морозу і снігу. Це означає, що треба обов'язково оновити гардероб – придбати чоботи, шапку, шубу зі штучного хутра та інші теплі і комфортні речі.

Фешн-експерт порталу The Guardian Мелані Вілкінсон представила п'ять стильних образів на грудень 2017: від повсякденних до вечірніх варіантів, пише НВ.

У чому піти на дружню зустріч

Для походу в затишне кафе з ароматним імбирним чаєм або в бар з більш міцними коктейлями зупиніть свій вибір на теплому светрі, смугастій спідниці в тон светра, яскравих чоботях з високою халявою і теплій кепці. Прикрасьте вбрання цікавою брошкою.

1

У чому прикрашати будинок до свят

Стильний повсякденний образ для грудня можна створити за допомогою картатих штанів, теплого джемпера темного кольору, жакета та мюлей, оздоблених хутром. Підкресліть образ, підфарбувавши губи олівцем.

2

 

Що вдягти на вечірку

Якщо в грудні вам доведеться йти на вечірку, обирайте кокетливу чорну сукню з бахромою, шубу зі штучним хутром і босоніжки на високих підборах (коли опинитеся в клубі або ресторані). З аксесуарів експерт пропонує вибрати рожевий клатч і сережки-кільця.

3

Що вдягти на свято

На Новий рік, Різдво чи зимовий день народження друзів можна вдягти блискучу спідницю в синьо-зелених тонах, витончений світлий джемпер і елегантні босоніжки. Завершіть образ клатчем з красивими каменями, не забудьте про яскравий манікюр.

4

У чому вибратися на прогулянку

Оберіть пальто в дрібну клітинку, темну шовкову блузку, світлі джинси і яскраві черевики. Візьміть із собою зручну сумку. Наприклад, кольору хакі.

5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: