fbpx

Що залишив після себе батальйон "ЛНР" "Прізрак"

Суспільство 14:16, 30.07, 2014

На базі батальйону ЛНР "Прізрак" у Лисичанську сили АТО знайшли списки терористів-снайперів з номерами мобільних телефонів та паспорти громадян Росії та Азербайджану.

"Якщо це те, що вони залишили після себе, уявіть, скільки вони забрали і що мають на озброєнні. Ця техніка концентрується. Здається, що все лише починається", – говорить командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко, проводячи своєрідну екскурсію cклозаводом "Пролетарій" у Лисичанську. Там була база бойовиків "ЛНР".

1 

З 21 по 24 липня за Лисичанськ вівся бій з українською армією, в тому числі з використанням важкої артилерії, танків та авіації. У результаті більшість бойовиків “ЛНР” залишила місто. Упродовж двох днів вони вивозили техніку, зокрема до Алчевська, розташованого за 70 км на південь.

2 

У зошиті з портретом Володимира Жиріновського  список прізвищ 28 снайперів та стрілків з номерами телефонів.

3 4 

Залишені паспорти, зокрема російський, азербайджанське посвідчення особи, українські паспорти з місцевою пропискою, а також інших регіонів України. 

5 

6

7 

8 

Громадське не публікує знайдені паспорти громадян України, адже нема точної інформації, чи ці люди мали стосунок до “ЛНР”, чи були полоненими, але готове надати інформацію у приватному порядку.

9 

Окрім того, велика кількість зброї та боєприпасів: автомати, ПЗРК, зенітна установка, автоматичний гранатомет, а також броньовані авто.

10 

11 

На дверях імпровізованої казарми  молитви.

12 

У приміщеннях   велика кількість ліків із горлівського заводу "Стирол" та препаратів російського виробництва. Від вітчизняного аналогу "Віагри" "Еректилу" до ін'єкцій "Адреналіну".

13 

Склад забитий “гуманітарною допомогою” з Росії  їжею російського виробництва, побутовими товарами.

14 

Пачка накладних на перевезення розгрузок, продуктів, медикаментів зі складу №1 Ростова-на-Дону від “гуманітарного батальйону Новоросія” для Алчевська й Лисичанська.

15

16 

Cеред знайденого і значки Обласної ради Донецька.

17 

18 

Громадське ТБ: Наталя Гуменюк, Нікіта Мєкєнзін 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: