fbpx

Щоб скористатися субсидіями та пільгами, "Івано-Франківськводоекотехпром" просить вчасно повідомляти показники

Суспільство 11:02, 28.05, 2016

Задля правильного нарахування плати за спожиті послуги централізованого водопостачання та водовідведення власникам лічильників холодної води слід передавати фактичні показники приладів обліку води. Робити це потрібно щомісяця з 15-го до 30-го (31) числа.

Держава здійснює відшкодування пільг за фактично спожиті послуги, тому власникам приладів обліку води щомісяця слід вчасно передавати постачальній організації показники лічильників на кінець кожного місяця, повідомляє прес-служба КП "Івано-Франківськводоекотехпром".

Це дозволить уникнути низки проблем. Вчасно передавати показники лічильників щомісяця необхідно для правильного нарахування за фактично спожиту питну воду та послуги з водовідведення. Досить часто споживачі нехтують термінами подачі показників водомірів або ж вносять показники довільно. Це призводить до неправильного нарахування за надані послуги, доводиться перераховувати субсидії або пільги.

"Тому наголошуємо, що споживачі зобов’язані надавати фактичні показники лічильників вчасно щомісяця із 15 до 30 (31) числа. Зробити це можна як за телефонами: 75-90-52, 75-92-84, так і через офіційний сайт підприємства www.vodokanal.if.ua в рубриці "Внесення показників", – йдеться в повідомленні. 

Дотримуючись термінів подачі показників лічильників, споживачі КП "Івано-Франківськводоекотехпром" зможуть отримати правильні нарахування та вчасно скористатися своїми пільгами.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: