fbpx

Щоб забезпечити безперебійне опалення навчальних закладів, на Калущині закуплять електрогенератори

Суспільство 16:21, 15.10, 2014

Про це на засіданні колегії відділу освіти Калуської райдержадміністрації повідомив заступник голови районної ради Михайло Срібняк.

У роботі колегії взяли участь голова райдержадміністрації Микола Жовнір, заступник голови районної ради Михайло Срібняк, заступник голови РДА Сергій Дудинець, повідомляє КУРС з посиланням на Калуську РДА.

Основну уваги на засіданні колегії акцентували на питанні підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 навчального року.

Директори навчальних закладів спільно з представниками районної влади обговорювали, як працювати школам взимку, якщо відбуватиметься планове відключення електроенергії. Щоб запобігти збоям котелень, які можливі при вимкненні світла, необхідно придбати кілька дизель-генераторів. За словами заступника голови районної ради Михайла Срібняка, кошти на дизель-генератори потрібно виділити з резервного фонду.

Голова райдержадміністрації Микола Жовнір доручив начальникові відділу освіти РДА Любові Зіник завершити підготовку до зими НВК, шкіл і дитсадків, та попросив директора Новицького НВК Богдана Дадяка поділитися досвідом зі своїми колегами щодо економії газу та електроенергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: