fbpx

Шеф "Пекельної кухні" Арам Мнацаканов: "В Івано-Франківськ потрібно більше інвестувати"

Стиль життя 11:57, 23.06, 2014

На Прикарпаття завітав ведучий української версії телешоу «Пекельна кухня» Арам Мнацаканов з дружиною Наталією. Журналістам вдалося поспілкуватися з відомим ресторатором та дізнатися, чим його привабив Івано-Франківськ.

"Я приїхав на подію, яка називається «Restocamp». Вона відбуватиметься в готелі «Надія» три дні. Там у нас будуть конференції та круглі столи. Приїдуть кулінари з усієї України і не тільки. З’їхалися люди, які працюють в ресторанному бізнесі й хочуть поспілкуватися, поділитися концепціями та цікавими ідеями. Ну, й просто відпочити. Завтра, наприклад, вони підніматимуться на Говерлу", – відповідає Арам Мнацаканов на питання "Стику".

– Які Ваші враження від нашого міста?

У вашому місті я уже не вперше. І враження в мене від нього завжди позитивні. Я ось щойно купив суниці на ринку, й у мене тепер в три рази більше вражень. Мені дуже подобається це місто.

– Чи змінилося воно з останнього Вашого візиту?

Я ще не помітив, змінилося воно чи ні. Ми щойно приїхали. Хоча я вважаю, що місто повинно мінятися на краще. Мені здається, що потрібно більше інвестувати в Івано-Франківськ. У вас багато гарних будинків, але вони недоглянуті. Особливо в центрі. Я розумію, що зараз непростий час, але коли все налагодиться, треба зробити так, щоб Івано-Франківськ розцвів.

– Чи маєте Ви в планах дегустувати прикарпатську кухню?

Звичайно, оскільки я вже тут. Ми ще нікуди не ходили, але мені порадили відвідати ресторан «Фабрику».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: