fbpx

Олександр Шевченко поверне придбану на благодійному аукціоні за 1000$ медаль її власнику – Петру Шкутяку

Суспільство 17:11, 26.11, 2014

Народний депутат України Олександр Шевченко, який на благодійному аукціоні за 1000 $ викупив "Медаль за заслуги перед Прикарпаттям" Петра Шкутяка, повідомив, що нагорода повинна залишитись у її власника.

Про це Олександр Шевченко написав на сторінці благодійного аукціону у Фейсбук.

"Дякую всім небайдужим за участь в аукціоні. Кошти за медаль будуть перераховані в гривнях за курсом НБУ на вказаний банківський рахунок з мого Благодійного Фонду, – пише Шевченко. – Щодо долі самої медалі  переконаний, що вона повинна залишитися в Петра Зіновієвича. Україна в нас одна. Політика не повинна роз'єднувати тих, хто є патріотами України. Насправді  час єднатися".

Як повідомляв КУРС, народний депутат України Олександр Шевченко запропонував 1000 $ за медаль "За заслуги перед Прикарпаттям", якою був нагороджений доброволець "Айдару" та основний конкурент Шевченка у 83-му виборчому окрузі на парламентських виборах Петро Шкутяк.

Нагадаємо, медаль "За заслуги перед Прикарпаттям" бійцю "Айдару" й депутату обласної ради Петру Шкутяку вручили 17 жовтня. Крім того, згідно з наказом голови СБУ Валентина Наливайченка від 25 серпня цього року, за особисту відвагу Петро Шкутяк був нагороджений іменною вогнепальною зброєю – пістолетом Макарова. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: