fbpx

Школярі з Тисменицького району отримали нагороди від Юрія Дерев’янка. ФОТО

Суспільство 20:27, 30.05, 2018

Грамоти і грошові нагороди від народного депутата України, одного з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрія Дерев’янка за зайняті призові місця на всеукраїнських олімпіадах отримали учні з Тисменицького району. Нагородили також і їхніх вчителів.

Привітала талановиту молодь та їхніх наставників координатор Івано-Франківської обласної організації партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Тетяна Пришляк. 

"Традиційно Благодійний фонд Юрія Дерев’янка і уся команда "ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ" вітає переможців всеукраїнських олімпіад. Цього року призерів на Тисмениччині чимало. Хотілося б вірити, що наступного їх стане ще більше. Кожна перемога і визнання – це величезна і кропітка праця вчителя і дитини. Дуже важливо, щоб вони відчували, що вона буде винагороджена і в грошовому еквіваленті", – каже Тетяна Пришляк. 

Учень Володя Книгницький, який посів ІІІ місце на всеукраїнській олімпіаді з історії, від народного депутата Юрія Дерев’янка отримує таку нагороду  вдруге. Хлопець каже, що дуже любить історію і хоче бачити Україну такою ж могутньою, як це було в часи Київської Русі: 

"Тоді це була одна з найрозвиненіших держав у Європі. Треба знати своє минуле, бо в іншому разі не матимемо майбутнього", – говорить Володя Книгницький. 

Зазначимо, що подібні грошові нагороди від народного депутата Юрія Дерев’янка отримали учні й вчителі інших прикарпатських шкіл. Зокрема, на окрузі нардепа в Надвірнянському, Богородчанському районах, в м. Яремче та Отинії. А також у Косівському, Верховинському,Тисменицькому, Рожнятівському та Долинському районах.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: