fbpx

Шкутов розповів, що затримані за "дахування" наркобізнесу франківські поліцейські були призначені без його згоди

Суспільство 11:37, 18.05, 2016

Керівники силових структур області розповіли про затримання начальника відділу протидії наркозлочинності і його заступника, яких обвинувачують у покриванні наркоторгівлі.

Керівники прокуратури, поліції та СБУ в Івано-Франківській області дали прес-конференцію, на якій розповіли про недавні резонансні затримання керівника відділу протидії наркозлочинності та його заступника, які обвинувачуються в покриванні наркоторгівлі.

За словами прокурора області Владислава Братюка, прокуратуру і СБУ давно цікавила слабка результативність цього відділу.

Як пояснив начальник ГУ Національної поліції в області Віктор Шкутов, цей підрозділ був виведений зі складу обласного управління і мав пряме вертикальне підпорядкування Києву. "При реформовуванні я прийняв рішення про їхнє звільнення, перепризначення відбулося без моєї згоди", – пояснив Шкутов.

Наразі, каже начальник ГУ СБУ в області Петро Дідух, обом затриманим оголошено про підозру – начальнику відділу Олександру Кочкіну і його заступнику. Про внесення застави Дідуху начебто нічого не відомо. 

Як повідомляв КУРС, 13 травня оперативники УВБ в Івано-Франківській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно зі співробітниками УСБУ та прокуратури затримали начальника відділу протидії наркозлочинності Олександра Кочкіна та його заступника, які займалися "кришуванням" контрабанди наркотиків на територію України. Суд взяв підозрюваних під варту: Кочкіну призначили заставу в майже 5 млн грн.  

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: