fbpx

Сходи для басейнів в асортименті "Батискаф"

Суспільство 20:25, 04.08, 2018

Поручні і сходи – зручні конструктивні елементи, які спрощують користування басейном і є його декоративним елементом. Як правило, монтуються на стіну резервуара або його борт. Металеві вироби стійко витримують контакт з водою, не бояться корозії. Вони прослужать довгий час.

Сходи і поручні можна підібрати для басейнів громадського користування, комерційних, приватних. Під час вибору конструкції рекомендується орієнтуватися на такі критерії, як:

  • вартість виробу;

  • конфігурація моделі;

  • кількість сходинок;

  • фірма-виробник.

Ідеальний варіант – замовляти обладнання для водойми у комплексі в одного постачальника. Це дозволить заощадити велику суму коштів і при цьому отримати фірмові гарантії на всі види виробів.

З цього огляду вигідно звернутися до компанії "Батискаф", що спеціалізується на проектуванні та будівництві басейнів з 2000 року. В її інтернет-магазині представлений широкий асортимент обладнання, в тому числі і поручнів. Ви можете домовитися щодо розробки індивідуального проектного рішення, щоб одночасно вирішити всі проблемні питання і отримати комфортний басейн.

1

 

Які види сходів пропонує "Батискаф"

В електронному каталозі інтернет-магазину «Батискаф» є сходи, які призначаються для різних видів басейнів: http://batiskaf.kh.ua/lestniczyi-dlya-bassejna/. Компанія співпрацює тільки з перевіреними виробниками, продукція яких добре зарекомендувала себе: Emaux, Bestway, Atlantic Pools тощо. Вони виконані з високоякісного матеріалу, мають протиковзкі накладки на сходи, що робить експлуатацію безпечною.

Купуючи виріб, зверніть увагу:

  • розмір сходів повинен відповідати глибині резервуару;

  • кількість сходинок може варіюватися від 2 до 5 (стандартне виконання – 3 сходинки);

  • біля сходів не рекомендується встановлювати інші елементи, на кшталт трамплінів, гірок, протитоків.

2

Якщо не можете самостійно визначитися з відповідним рішенням, можна проконсультуватися у фахівців компанії "Батискаф". Вони вислухають ваші побажання і допоможуть підібрати оптимальний варіант у конкретному випадку. Оформити замовлення можна через інтернет, не втрачаючи часу.

Професіонали з компанії "Батискаф" допоможуть створити гарний і функціональний басейн. Вони готові взяти на себе супровід від проектування до виконання монтажних робіт, оснащення декоративними елементами і обслуговування резервуару. Звертайтеся вже зараз, аби домовитись про співпрацю на вигідних умовах!

На правах реклами

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: