fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Шостий рік поспіль триває соціальна програма підтримки та оздоровлення пенсіонерів від благодійного фонду Олександра Шевченка

Шостий рік поспіль триває соціальна програма підтримки та оздоровлення пенсіонерів від благодійного фонду Олександра Шевченка

Суспільство 15:12, 26.06, 2018

З 2012 року у благодійному фонді Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" реалізовують соціальну програму підтримки та оздоровлення пенсіонерів з Івано-Франківська. За цей час Буковель відвідало майже сім з половиною тисяч людей похилого віку.

Протягом вихідних пенсіонери мають цікаву та насичену програму: відвідують різноманітні екскурсії, отримують оздоровчі процедури в медичному центрі "Буковель", ходять у СПА-комплекс, грають у боулінг та відпочивають на Озері Молодості.

"Програма відпочинку дуже добре продумана. Тут надзвичайне повітря, здорове харчування, комфорті номери. Та головне: ми активно відпочиваємо. Навряд чи я вдома пішла б на боулінг. Та у Буковелі не можу собі відмовити у такій розвазі", – каже Зоя Камчіхіна.

Соціальна програм підтримки та оздоровлення пенсіонерів діє на регулярній основі. Адже для більшості людей поважного віку через мізерні пенсії від держави такі поїздки – чи не єдиний шанс набратись сил і здоров’я.

"Прикро, що про людей, які все життя важко працювали і заслуговують на повноцінний відпочинок та оздоровлення, держава завжди забуває. Моя принципова позиція – це підвищення рівня зарплат та пенсій для українських громадян. Аби люди старшого віку не рахували копійки, а могли собі дозволити курорти і розваги. Радий, що завдяки нашій соціальній програмі можу надати пенсіонерам повноцінний відпочинок. Сподіваюсь, наш привітний персонал подарував їм позитивні емоції, з якими вони поїдуть додому", – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

Ще одна незабутня подія у рамках відпочинку – це катання на підйомниках. Більшість людей старшого покоління на вершину піднімаються вперше. Тому й емоцій дуже багато.

"Буковель дарує нам просто чудові враження. Ви подивіться, яка краса довкола. А головне – в будь-яку погоду тут можна знайти розваги для душі", – говорить Жанна Кіріна з Івано-Франківська.

Інформацію щодо наступних заїздів програми можна отримати у громадській приймальні Олександра Шевченка з 09.00 до 18.00 за адресою вул. Володимира Великого, 10 а.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: