fbpx

"Шоу 4 весілля": пара з Прикарпаття вісім років працювала на заробітках, щоб влаштувати розкішне весілля

Суспільство 14:14, 13.04, 2017

Сьогодні у теле-шоу "4 весілля" одразу дві пари з Івано-Франківщини змагатимуться за медовий місяць у Венеції.

17-річна наречена Ірина та її коханий Назар з села Битків Івано-Франківської області незабаром після знайомства зрозуміли, що стануть молодими батьками. Радісна новина кардинально змінила життя пари: Назар приступив до пошуків роботи для того, щоб забезпечувати сім'ю, а дівчина почала готуватися до материнства.

Весілля, традиційно для Західної України, вирішили зіграти в українському стилі. Головним акцентом урочистості стала велика кількість таких частувань, як холодець, заливна риба, домашня ковбаса, соління та самогон.

Гостей зустрічали місцеві музиканти, один з яких грав на акордеоні, а розважали модним у цьому сезоні бармен-шоу, інформує прес-служба каналу 1+1.

Цілеспрямовані Василина і Андрій з села Тисів Івано-Франківської області завжди мріяли про розкішне весілля, заради якого вирушили на заробітки за кордон: Василина працювала прибиральницею в готелях і ресторанах, хлопець – будівельником. За вісім років пара змогла заробити достатньо грошей для того, щоб провести свято саме так, як закохані фантазували у своїх найсміливіших мріях.

Місцем проведення молоді обрали розкішний ресторан. У залі було організовано окремий простір – фуршет, де гості могли насолодитися фруктами, солодощами з кенді-бару, а також рибною, м'ясною або сирною нарізками.

Гостей розважали тривалою дискотекою та веселими конкурсами за участі нареченого і тещі. Запрошених учасниця здивувала вишуканою весільною сукнею з атласу і довгою фатою.

Шоу "4 весілля" покажуть сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враженні від свята. Учасниці "4 весілля" виходять заміж по черзі та запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: