fbpx

"Штука, Ти в наших серцях назавжди": у Рогатині пройшов турнір на честь загиблого футболіста

Спорт 22:24, 10.11, 2015

Хлопець трагічно загинув у автокатастрофі 20 вересня. Ця подія сколихнула усіх, хто був знайомий із ним, тому, аби вшанувати пам'ять Віталіка, гравці ФК "Рогатин" організували на його честь футбольний турнір.

За ФК "Рогатин" Віталік Штокалко грав з юних років, пише Рогатка.

Як розповів тренер Олег Лялька, хлопець був для усіх членів команди не лише колегою, а й справжнім другом і побратимом. З поваги та любові до нього народилась ідея започаткувати між футбольними командами району такі змагання.

Ініціативу рогатинських гравців підтримали ультраси, спортсмени сіл Залужжя та Добринів.

У неділю, 8 листопада, вони зійшлись у турнірі на міському стадіоні. Біля футбольного поля розмістили банер, виготовлений на замовлення друзів Віталіка, із написом: "Штука, Ти в наших серцях назавжди". На матч запросили батьків, рідних і друзів юнака.

За підсумками футбольних баталій 4-те місце посіли "Ультрас Рогатин", третє – гравці зі села Залужжя. У фіналі зустрілись ФК "Рогатин" та ФК "Добринів", які завершили матч нічиєю 1:1. Лише додатковий час та пенальті дозволили визначити тріумфаторів змагання. Ними стали гравці добринівської команди, котрі й отримали перехідний Кубок.

Організатори наголошують, що турнір планують зробити традиційним і проводитимуть щороку у день народження Віталіка Штокалка – 8 серпня. Таким чином прагнуть віддати шану загиблому другу, розвивати його улюблений вид спорту і довести, що слова на банері не є порожньою фразою, а підкріплені реальними вчинками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: