fbpx

Людині в черзі до ЦНАПу стало погано. Викликали "швидку"

Суспільство 10:40, 20.05, 2015

Медики "швидкої" надали допомогу франківцю, який чотири години простояв у черзі в Центр надання адміністративних послуг.

Бригаду "швидкої допомоги" в ЦНАП викликали люди з черги, коли чоловікові стало зле і він упав на підлогу. "Ми налякалися, його судомило", – розповів КУРСу пан Михайло з черги. 

Недужого підняли і вивели на свіже повітря на балкон. Там його обстежив лікар – послухав, виміряв тиск та пульс.

З'ясувалося, що чоловік супроводжував свою матір. Бухгалтер приватного підприємства стояла в черзі, щоби здати документальну звітність. Та розповіла, що син хворий на епілепсію. Пояснювала медикам, що всюди бере його зі собою і цього разу також не могла залишити самого вдома.

Медики констатували, що хворий напередодні вживав алкоголь. Вони надали чоловікові допомогу, стабілізували і порекомендували поїхати додому. Обох залишили під опікою персоналу ЦНАПу.

Пан Михайло повідомив, що люди стояли в черзі в ЦНАП ще вдосвіта. Власне він, коли пройшов до Центру о шостій ранку, був у черзі вже 63-ім. До відкриття Центру зібралося 166 людей – стільки отримали електронні талони. Вчора в ЦНАП зголосилися більше 200 франківців, відтак частина мусили сьогодні відбути чергу вдруге. 

Івано-франківські керівники та бухгалтери мають здати реєстраційну карту про внесення змін до відомостей про юридичну особу навіть у випадку, якщо ніяких змін не відбулось. Інакше – штраф.

Вчорашню чергу в ЦНАП у Фейсбуці описав підприємець, журналіст Ігор Бойчук. Він зустрічався з директором Центру. На прохання змінити принцип роботи, щоби ліквідувати чергу, той лише розвів руками.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: