fbpx

Сільська рада Татарова відкрила двері громаді

Суспільство 23:10, 17.11, 2015

Сьогодні, 17 листопада, в селі Татарів Яремчанської міської ради відбулося перше відкрите засідання сільської ради VII демократичного скликання за участю новообраного сільського голови Олега Дзем’юка. Засідання проходило в приміщенні сільського клубу, де зібралися новообрані депутати, сільський голова, колишній сільський голова та, власне, громада села Татарів.

Відкривала його голова територіальної виборчої комісії Альбіна Янишина, яка оголосила результати виборів і привітала нового сільського голову Олега Дзем’юка з його офіційним вступом на посаду.

 

Також слово надали попередньому сільському голові Івану Микитюку, який подякував громаді та депутатам VI скликання за допомогу і підтримку та побажав такої ж підтримки для нового сільського голови, інформує ГК.

Він зазначив, що їхнє село виграло проект на проведення води на весь Татарів, і запевнив, що передасть всі документи Олегу Дзем’юку.

На порядку денному засідання були питання стосовно обрання рахункової комісії в складі двох осіб, обрання секретаря сільської ради, а також виконавчого комітету, в який увійшли 13 осіб з числа громади села.

Секретаря Татарівської сільської ради обирали методом таємного голосування за поданням сільського голови. Ним став Ясінський Юрій Петрович, за кандидатуру якого проголосувало 8 з 14 присутніх депутатів.

Більш активними були дискусії щодо призначення членів виконавчого комітету Татарівської сільської ради. Депутати і представники громади пропонували свої кандидатури, проте жодну з них не підтримала більшість. Тому голосування проводилось за список кандидатів в цілому, куди ввійшли приватні підприємці, директор школи, директор санаторію при МВС, а також паламар місцевої церкви.

Далі вирішили продовжити сесію на наступному тижні у приміщенні сільської ради села Татарів, у відкритому режимі.

"Засідання сільської ради повинні бути відкритими, щоб люди бачили, що ми робимо і як ми робимо", – підкреслив Олег Дзем’юк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: