fbpx

Сільський голова Підлужжя, який вимагав хабар в атовця, чекатиме суду під домашнім арештом

Суспільство 17:10, 06.06, 2017

Шевченківський райсуд м. Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту сільському голові села Підлужжя Тисменицького району Володимиру Бурачку, який вимагав від учасника АТО 40 тисяч гривень за вирішення питання про виділення у приватну власність земельної ділянки під індивідуальне будівництво.

Про це повідомив у Фейсбуці військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Як писав КУРС, війта затримали працівники управління захисту економіки Національної поліції спільно з військовою прокуратурою Західного регіону 2 червня.

"1500 доларів США за земельну ділянку на території сільської ради с. Підлужжя та підписання відповідних розпорядчих документів. Саме стільки зажадав голова Підлузькоі сільської ради Івано-Франківської області від захисника України, учасника АТО. Викрили чиновника 2 червня слідчі військової прокуратури Західного регіону України спільно з оперативниками УЗЕ в Івано-Франківській області Нацполіції України на одержанні другої частини хабара – 1000 американських доларів",  повідомив Сенюк.

Зараз Володимир Бурачок затриманий, йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара). 3 червня Шевченківський райсуд м. Львова обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 60 діб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: